| << Newer Post
GOLONGAN 'BAJET HOT' KAT FB
October 10, 2012 | 0 comments





Nama Profile: 


Letak nama Adinda Evans, Fakhri ShawlRanoy, yg terbaru Kelabuson Chance. Baru urban skit? FULLLL!: Letakkan full di belakang nama contoh "Fasha Seksi Full" sbb menambahkan keinginan untuk orang add.

PROFILE PICURE: 

Letak gambar ala2 model, yang laki dengan gaya bajunya. Yang gurlz dengan gaya ala2 muncung itik. Ada jugak yg bergambar dengan DSLR depan cermin contohnya depan tandas Pavi.

INFO: 

Wajib letak ayat seperti "i wont approve ppl i dont know because my ayah angry birds" atau "you add me for what?... stalker?...euuww". Atau ada juga yg buat mcm karangan macam "hai awak.. add la saya, saya tak sombong punya... meh la add saya, nanti leh usha free".

STATUS: 

Status juga mempengaruhi tahap kebajetan seseorang, contohnya "Ada 3001 friend request la..camne ni, nak approve x?". atau "Sedang meremove orang yg saya tak kenal. hihi" atau nak bajet lagi "Tadi, saya pergi Kedai Mamak nampak mamak ni usha saya....eee geli ar, nak berkenalan ngan saya ler tu"

PRIVATE: 

Bajet artis, private wall biar orang lain tak boleh tulis. Sibuk dia mengalahkan Azwan Ali. Ye la... petang kang ada photoshoot" :p


Info :
http://www.facebook.com/KalauAwakMarahSayeJgnLame2NantiSayeRindu